< back to articles

Commercieel traineeship bij L&L

L&L is ruim 30 jaar actief in de wereld van meertalige communicatie. We vertalen onder andere handleidingen, online help, content voor e-learning en proces- en procedurebeschrijvingen. L&L werkt voor toonaangevende bedrijven in de ICT en de technische sector. Hierbij kun je denken aan softwareontwikkelaars, ingenieursbureaus, constructiebedrijven, bedrijven in de medische sector, zware industrie, hightechindustrie en maakindustrie.

L&L heeft een jong, dynamisch team en een open, informele werksfeer. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die samen met ons de wereld willen veroveren.

Ons team is daarom op zoek naar…

Commercieel Trainees (40 uur)

Functieomschrijving

De vertaalwereld is dynamischer dan je denkt. De concurrentie is groot in deze internationale branche en de jacht op nieuwe opdrachtgevers stopt nooit. Zonder sales geen business. Onze accountmanagers werken hard aan de uitbreiding van het klantenportfolio en kunnen daarbij versterking gebruiken. We zoeken daarom echte verkooptalenten. Heb jij het in je? Overtuig ons en wij geven je de kans op groei en ontwikkeling in deze uitdagende functie.

Hoe ziet het traineeship eruit?

Je eerste twee maanden bij een van de vestigingen van de groep besteden we aan introductie en opleiding. Je maakt kennis met je nieuwe collega’s, de organisatie en de manier van werken. Je krijgt inzicht in de ins en outs van de vertaalmarkt. Je wordt getraind in het voeren van salesgesprekken, presentatietechnieken, onderhandelen, verkoop pitches en natuurlijk kom je alles te weten over het onderhouden van goede zakelijke relaties. Ben je na die twee maanden overtuigd dat je met ons verder wil (en wij met jou)? Dan volgt de volgende fase van je traineeship. Je draait onder begeleiding mee in het Salesteam en zet je eerste stappen richting je eigen klantenbestand, ondertussen volg je de verdiepingstrainingen die horen bij ons traineeprogramma. Samen werk je hard aan je sales skills en vier je je successen. Zien we voldoende ontwikkeling? Dan ga je zelfstandig aan de slag als accountmanager.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt recent een Bachelor of Masterdiploma behaald.
 • Communicatie is jouw grote kracht. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en je spreekt minimaal één andere taal.
 • Je houdt ervan om nieuwe contacten te leggen.
 • Je bent een teamspeler, je bent geduldig en je geeft niet snel op.
 • Je weet dat de wereld groter is dan Nederland.

Wat bieden wij?

 • Een traineeship dat je opleidt tot volwaardig accountmanager
 • Een marktconform starterssalaris vanaf de eerste dag.
 • Mogelijkheden om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen via onze Academy.
 • Een jong, informeel en gezellig team.
 • Goedkoop sporten via onze bedrijfsfitness-regeling
 • Een plek op ons kantoor in Utrecht.
 • Collectiviteitsregeling voor een zorgverzekering en deelname aan onze pensioenregeling

Voor meer informatie neem je contact op met Marcel van der Linden, HR via hr@wcsgroup.com of 071 – 581 1213, of vul onderstaand formulier in om direct te solliciteren!

Meer informatie

Meer informatie over deze functie, of wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in. Heb je je cv en/of motivatiebrief even niet bij de hand, dan bestaat er de mogelijkheid om je te laten terugbellen voor meer informatie over ons traineeship.