Vertaalbureau L&L Documentation and Translation

Zoekt u een betrouwbare partner voor technical writing en vertalingen?
Vertaalbureau L&L Documentation and Translation levert maatwerkoplossingen die passen bij u en uw organisatie. Wij bieden een breed pakket aanvullende diensten, een uiterst professioneel en klantgericht team en een schat aan ervaring. Op de onderstaande pagina’s kunt u meer lezen over L&L.

Veelzijdige professionals

U hoeft de schrijvers en vertalers van vertaalbureau L&L niets uit te leggen. Zij hebben inhoudelijke kennis van uw vakgebied en spreken uw taal. Wij bieden taalprofessionals voor onder meer technische vertalingen, onder andere voor de luchtvaart-, bouw-, en maritieme sector, of leveren medische vertalingen en softwarelokalisaties van hoge kwaliteit.

Uw marketingteksten zijn bij onze commerciële experts in goede handen. Zij leveren soepele, aantrekkelijke vertalingen van websites, brochures en andere wervende teksten.

Wij stellen onze dienstverlening volledig af op uw wensen. U ontvangt daarom altijd een maatwerkofferte voor uw vertaal- of schrijfopdrachten.

Ons team

Onze organisatie is compact en slagvaardig, zodat wij altijd snel kunnen inspringen op uw eisen en wensen. Ons netwerk van vertalers en schrijvers is groot, zodat wij altijd de juiste persoon kunnen vinden voor uw opdrachten.

Lees meer

Missie en visie

Internationale communicatie versoepelen. Complexe onderwerpen begrijpelijk maken. Dat is in een notendop de missie van L&L. Een missie waar u als klant van profiteert. Hier leest u meer over de visie van L&L op de toekomst.

Lees meer

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechstbetrekkingen tussen L&L en de opdrachtgever. Voor zowel vertaalopdrachten als detacherings- opdrachten gelden heeft L&L aparte algemene voorwaarden.

Lees meer

Nieuws

L&L is een modern en dynamisch bedrijf. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Goede communicatie naar onze klanten staat altijd bovenaan. Hier leest u het laatste nieuws over ons bedrijf.

Lees meer