Overige diensten

Vertaalbureau L&L biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van documentatie. U kunt bij ons terecht voor meertalige vertaalprojecten, het vertalen van uw website, technical writing, detachering, tenderservices en videoproductie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het schrijven en vertalen van documentatie, maar ook voor training en advies. Naast linguïstische expertise hebben wij de technische knowhow in huis om complexe projecten uit te voeren.

Detachering

Een goede ontwikkelaar is niet automatisch een goede technical writer. Wilt u zeker weten dat er voldoende tijd en aandacht aan uw documentatie wordt besteed? Versterk uw team dan tijdelijk met een technical writer van L&L.

Detachering

Tenderservices

De schrijvers van L&L hebben veel ervaring in het schrijven van teksten ten behoeve van de inschrijving op aanbestedingen. Onze tenderschrijvers produceren krachtige, adequate teksten en hebben hier in het algemeen minder tijd voor nodig dan uw eigen medewerkers.

Tenderservices

Training technical writing

Voor het schrijven van goede documentatie is enig taalgevoel zeker vereist. Maar het belangrijkste is een gestructureerde aanpak. L&L biedt maatwerktrainingen voor technical writers.

Training technical writing

Videoproductie

Video is een krachtig medium met vele toepassingen. L&L produceert professionele video’s, volledig toegesneden op uw eisen en wensen.

Videoproductie

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) zorgt ervoor dat uw website beter wordt gevonden op internet. L&L optimaliseert uw website met een compleet pakket SEO-services.

Zoekmachineoptimalisatie