Detachering – Bedrijven

Detachering is de snelste manier om uw team tijdelijk uit te breiden met ervaren professionals. L&L levert professionals voor uiteenlopende vakgebieden, waarbij het accent ligt op schrijf- en vertaaldiensten, training en consultancy. Maar ook voor andere vakgebieden bieden wij goed gekwalificeerde tijdelijke medewerkers.

Voordelen van detachering

De voordelen van detachering zijn legio. U hoeft niet zelf op zoek naar nieuwe medewerkers. Dat doen wij voor u. Wanneer u aangeeft wat uw eisen en wensen zijn, gaan wij onmiddellijk op zoek. Binnen enkele dagen na uw aanvraag stellen wij u voor aan twee geschikte kandidaten met de juiste opleiding, achtergrond en vakkennis.

U hoeft geen dienstverband af te sluiten met de kandidaat van uw keuze. Deze wordt ingehuurd door L&L. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor salarisbetaling, premieafdracht, verzekeringen etc. U betaalt een vooraf afgesproken vergoeding. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent als het gaat om kosten.

Het grootste voordeel van detachering is misschien wel de grote flexibiliteit. U zet alleen extra medewerkers in voor periodes dat dit echt nodig is. Zo wordt het wel heel eenvoudig om piekdrukte het hoofd te bieden.

Transparant en betrouwbaar

Bij L&L komt u nooit voor verrassingen te staan. Dankzij een groot bestand van ervaren professionals vinden wij altijd de juiste persoon voor uw vraag. U hebt bij L&L een vaste contactpersoon. Deze kent u en uw organisatie en weet wat uw eisen en wensen zijn op het gebied van detachering. U hebt altijd de keuze uit meerdere kandidaten. Zit de geschikte persoon er niet tussen? Dan zoeken wij onmiddellijk verder voor u.

Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen.
Offerte