Detachering – Zzp’ers en freelancers

Werkt u als freelancer of bent u zzp’er? L&L is altijd op zoek naar ervaren professionals op het gebied van vertalen, tekstschrijven, technical writing en training. Maar we zijn ook geïnteresseerd in mensen met kennis en ervaring in andere vakgebieden.

Werving van nieuwe klanten

Het kost tijd en energie om nieuwe klanten te vinden. Tijd en energie die u als zelfstandige wel beter kunt besteden. Als u staat ingeschreven bij L&L, ontvangt u regelmatig opdrachten van nieuwe klanten – zonder enige kosten of inspanning van uw kant.

Elke opdracht wordt voorafgegaan door een intakegesprek bij de klant. Dat is dan ook meteen het enige dat wij van u vragen. Klikt het tussen u en de klant en bent u geïnteresseerd in de opdracht? Dan kunt u vrijwel direct aan de slag.

Gevarieerde opdrachten

L&L heeft klanten in vele sectoren en vakgebieden, van start-ups tot internationale high-tech bedrijven. Van internationale hightech giganten tot Nederlandse MKB-bedrijven. De opdrachten die wij uitvoeren zijn dan ook zeer uiteenlopend: van het schrijven van onderhoudsinstructies voor legervoertuigen tot het geven van training aan de gebruikers van documentmanagementsystemen.

Opstap naar vast

Het komt regelmatig voor dat een van onze detacheringsmedewerkers na afloop van een opdracht een vaste aanstelling aangeboden krijgt bij onze klant. L&L beschouwt dit als een positieve kans voor beide partijen en werkt in principe altijd mee.

Geïnteresseerd? Ga direct naar onze vacaturepagina.