IT vertaling

L&L was in 1984 een van de eerste vertaalbureaus in Nederland op het gebied van softwarevertaling (lokalisatie). Ons bedrijf is meegegroeid met de razendsnelle ontwikkelingen die de afgelopen dertig jaar hebben plaatsgevonden in de IT. Vandaag de dag biedt L&L uiterst professionele services op het gebied van lokalisatie en het schrijven van gebruikersdocumentatie voor IT-toepassingen.

Wij schrijven en vertalen teksten voor uiteenlopende toepassingen:

  • Lokalisatie van software, zoals gebruikersinterface en online Help
  • Handleidingen voor consumentenelektronica, zoals smartphones, tablets en audiovisuele apparatuur
  • E-learning, zoals interactieve trainingsmodules

Lokalisatie en vertalen

Wilt u een softwareproduct of een apparaat met ingebouwde software internationaal op de markt brengen? Vertrouw dan op de lokalisatieservices van L&L. Wij zorgen voor een adequate, gebruikersvriendelijke IT-vertaling van al uw softwarestrings. En van de bijbehorende helpteksten.
Bij het vertalen van uw software zorgen wij voor consistentie tussen de gebruikersinterface en de helpteksten. Dit lijkt misschien een open deur, maar in de praktijk blijkt vaak dat in vertaalde help-teksten andere termen worden gebruikt dan in de interface. Dit leidt tot verwarring bij de eindgebruikers.

L&L maakt gebruik van de modernste computertoepassingen voor de lokalisatie van uw software. Hierdoor kunnen wij maximale consistentie garanderen, ook als de helpteksten op een ander tijdstip worden vertaald dan de interface.

Wilt u meer weten over onze technieken voor softwarelokalisatie?
Neem dan contact op met een van onze experts via telefoonnummer 030-209 04 00.

Schrijven en planning

Wilt u de zekerheid van goede gebruikersdocumentatie, zonder dat de releasedatum van uw nieuwe softwareproduct in gevaar komt? Met een technical writer van L&L in uw team hebt u die zekerheid.
Het schrijven van helpteksten en trainingsmateriaal is een activiteit die doorgaans aan het eind van het ontwikkeltraject plaatsvindt. Uitloop op de planning is bij de ontwikkeling van nieuwe software eerder regel dan uitzondering, maar de releasedatum ligt meestal vast. Hierdoor kan er te weinig tijd overblijven voor het schrijven van de documentatie.

De oplossing: versterk uw ontwikkelteam tijdelijk met een technical writer van L&L. Deze werkt parallel aan uw ontwikkelteam en zorgt ervoor dat de productie van de documentatie gelijke tred houdt met de ontwikkeling van de software.

Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen.
Offerte aanvragen