Vertaaldienst L&L Utrecht

De ene tekst is de andere niet. Het vertalen van online Help-teksten voor een salarissysteem vraagt om een andere aanpak dan het vertalen van een montagehandleiding voor een cv-ketel. Bovendien: niet elke vertaler is geschikt voor elk type tekst. Onderdeel van onze vertaaldienst is het vinden van de juiste vertaler voor uw vertaalwerk. En daar slagen wij eigenlijk altijd in.

Vertaalbureau L&L biedt vertaaldiensten aan voor verschillende sectoren, vakgebieden en communicatiedoeleinden. Onder onze gespecialiseerde vertaaldiensten vallen onder andere:

Maar natuurlijk is dat niet het enige. L&L biedt tal van verschillende diensten voor een full service aanpak, waaronder schrijfdiensten, detachering en videoproductie.

Een vertaaldienst van hoge kwaliteit

Bij L&L krijgt u een kwaliteitsvertaling. Of het nu gaat om de vertaling van een productbrochure van één pagina of om de vertaling van honderden pagina’s online helptekst naar zes talen tegelijk, onze vertaaldienst is voor iedereen geschikt.

Uiteraard beschikken onze vertalers over talenkennis op academisch niveau. Maar daar houdt het niet mee op. Elke vertaler van L&L heeft – door werkervaring en/of opleiding – kennis van een specifiek vakgebied. Zo werken wij met technisch onderlegde vertalers voor technische documenten, juridische vertalers voor juridische teksten, en medisch gespecialiseerde vertalers voor medische teksten.

Daarnaast geeft de ISO-gecertificeerde kwaliteitsbewaking van Vertaalbureau L&L een extra garantie. Elke vertaling wordt gecontroleerd door een tweede vertaler. Onze projectmanagers werken volgens heldere procedures en geven u duidelijke feedback over de voortgang en status van uw opdrachten. De communicatielijnen zijn kort: uw contactpersoon bij L&L is altijd beschikbaar voor vragen en opmerkingen van uw kant.

Lees hier meer over hoe vertaalbureau L&L vertalingen van hoge kwaliteit levert.
Kwaliteit bij L&L

Projectmanagement – cruciaal onderdeel van onze vertaaldienst

Uw contactpersoon bij Vertaalbureau L&L – in de meeste gevallen is dit uw accountmanager – werkt nauw samen met de projectmanager voor uw vertaalopdrachten. Onze projectmanagers hanteren een gestructureerde aanpak en zorgen voor een een strakke coördinatie en een snelle afhandeling van uw vertaalprojecten.

De werkprocessen van onze vertaaldienst zijn zo ingericht, dat het voor de doorlooptijd van uw opdrachten vrijwel geen verschil maakt of wij een tekst naar één taal of naar vele talen tegelijk vertalen. Uw contactpersoon probeert zich zo veel mogelijk in te leven in u en uw organisatie. Hoe beter wij uw wensen kennen, des te beter wij u van dienst kunnen zijn.

Wilt u meer informatie over onze vertaaldiensten of een vrijblijvende kostenopgave ontvangen? Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen. U kunt uiteraard ook via andere manieren contact met ons opnemen.
Offerte aanvragen