Voedingsmiddelenindustrie vertaling

Voedselveiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke actuele thema’s in de voedingsmiddelenindustrie. De productie en verkoop van voedsel zijn aan strenge wet- en regelgeving gebonden. Deze sector is bij uitstek internationaal georiënteerd. Deze factoren zorgen ervoor dat de voedingsindustrie te maken heeft met vele soorten documentatie.

L&L levert vertaal- en schrijfdiensten voor diverse grote spelers in deze markt, waaronder een aantal ondernemingen die een actieve rol spelen in het Food Valley initiatief.

Vertalen in alle talencombinaties

Dankzij onze jarenlange ervaring met de vertaling van teksten voor de voedingsmiddelenindustrie zijn onze vertalers uitstekend op de hoogte van laatste ontwikkelingen in deze sector. Met ons grote bestand van deskundige vertalers voor vrijwel alle talencombinaties zorgen wij voor vertalingen van hoge kwaliteit van al uw documenten.

Wij vertalen voor de voedingsmiddelenindustrie onder meer de volgende soorten teksten:

Schrijven documentatie

Het is niet eenvoudig om schrijvers te vinden met verstand van de voedingsmiddelenindustrie. Als u met L&L werkt, kunt u zich deze moeite besparen. Onze technisch auteurs en copywriters zijn professionals met kennis van zaken en hebben hun sporen verdiend in deze sector. Een aantal voorbeelden van teksten die wij schrijven voor de voedingsmiddelenindustrie:

  • Handleidingen voor verpakkingsmachines, sorteermachines etc.
  • Installatie-instructies en handleidingen voor agrarische machines
  • Corporate brochures
  • Consumentenvoorlichting
  • Jaarverslagen

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een schrijver van L&L? Neem dan nu contact op met een van onze accountmanagers. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen.
Offerte aanvragen