Casestudy’s

L&L schrijft Engelstalige documentatie bij medische applicaties

De opdrachtgever is een Nederlands bedrijf dat medische beeldvormingssoftware ontwikkelt. Het bedrijf heeft L&L ingeschakeld om de gebruikersdocumentatie te schrijven bij een medische applicatie die het bedrijf heeft ontwikkeld. Deze keuze was snel gemaakt omdat L&L ook de documentatie heeft geschreven bij eerdere applicaties van de opdrachtgever.

Lees meer

L&L optimaliseert documentatie voor ERP-ontwikkelaar om vertaalkosten fors te verlagen

Een van de grootste leveranciers van bedrijfssoftware ter wereld vertrouwt al jaren op L&L om de Engelstalige gebruikersdocumentatie bij diverse ERP-softwarepakketten te vertalen naar meerdere talen. L&L maakt hierbij gebruik van vertaalsoftware en slimme tools om consistentie te borgen en de vertaalkosten zo veel mogelijk te reduceren. L&L was er echter van overtuigd dat de kosten (en doorlooptijd) van het vertaaltraject verder konden worden gereduceerd.

Lees meer

L&L stelt maatwerktraining “Technisch schrijven” samen voor medewerkers hogeschool

Deze hogeschool is een instelling voor hoger onderwijs met meerdere vestigingen in Nederland. Verspreid over 40 opleidingen studeren ruim 20.000 studenten aan de hogeschool. Er werken ongeveer 2.000 medewerkers. Voor zowel de afdeling ICT-beheer als de Service- en Helpdesk van de hogeschool heeft L&L een maatwerktraining “Technisch schrijven” samengesteld.

Lees meer

ERP-software in verschillende talen

L&L vertaalt ERP-toepassingen in het Nederlands, Duits, Italiaans, Spaans, Frans en Braziliaans-Portugees. In welke taal de toepassing ook wordt vertaald, de functionaliteit ervan blijft gelijk.

Lees meer

L&L vertaalt handleiding voor een DECT-telefoonset

Door de toenemende internationalisering van de markt groeit de behoefte aan vertaalservices in de telecommunicatiesector. L&L heeft voor deze opdrachtgever tal van handleidingen op het gebied van telefonie vertaald. Zo verzorgden wij voor deze opdrachtgever ook de opmaak en de vertaling van de Nederlandse handleiding bij een draadloze telefoon voor de consumentenmarkt.

Lees meer