ERP-software in verschillende talen

L&L vertaalt ERP-toepassingen voor de opdrachtgever in het Nederlands, Duits, Italiaans, Spaans, Frans en Braziliaans-Portugees. In welke taal de toepassing ook wordt vertaald, de functionaliteit ervan blijft gelijk.

De opdrachtgever ontwikkelt softwareoplossingen voor supply chain management die bedoeld zijn voor grote ondernemingen met ingewikkelde productie-, transport- en serviceprocessen. U kunt zich voorstellen dat het hierbij meestal gaat om omvangrijke projecten waarbij vele tienduizenden woorden moeten worden vertaald. Als de werking van de toepassing door het vertaalproces zou worden gewijzigd, zou dat tot een chaos leiden.

Een goed voorbeeld van een toepassing van de opdrachtgever is een volledig business-to-business verkoopsysteem waarmee bestaande en potentiële klanten via internet producten kunnen bekijken, configureren en bestellen en de status van leveringen kunnen controleren. Deze applicatie is geïntegreerd in het ERP-systeem van de opdrachtgever, waardoor zowel B2C- als B2B-communicatie mogelijk is via een beveiligde webinterface. Een ander voorbeeld is de intranet-oplossing van de opdrachtgever voor indirecte inkoop, die een aanvulling vormt op de inkoopmodule van het ERP-systeem.

Grote bedrijven zijn afhankelijk van deze geïntegreerde softwaremodules voor een accurate en betrouwbare bedrijfsvoering. De opdrachtgever weet uit ervaring dat de vertaalwerkzaamheden bij L&L in goede handen zijn en dat de functionaliteit intact blijft.