Ons team

De compacte organisatie van L&L is ingericht op maximale kwaliteit en service voor onze klanten.

Vertalers en schrijvers

Meer dan drieduizend professionele vertalers en schrijvers uit de hele wereld werken voor L&L. Zij kunnen pas voor L&L aan de slag nadat zij door middel van een aantal tests hun vaardigheden hebben aangetoond. L&L is altijd op zoek naar goede taalprofessionals en heeft een eigen wervingsafdeling die elke dag weer werkt aan verbreding en verdieping van onze taalkundige afdeling.

Wij werken uitsluitend met vertalers en schrijvers die een opleiding op academisch of hbo-niveau hebben gevolgd. Daarnaast beschikken de meeste van onze vertalers en schrijvers over kennis van een of meer andere vakgebieden.

Dankzij ons grote bestand van vertalers en schrijvers kunnen wij altijd de meest geschikte medewerker selecteren voor uw vertaal- of schrijfopdrachten.

Projectmanagement

De afdeling Projectmanagement vormt het kloppend hart van L&L. Als wij een aanvraag van u ontvangen, doet een van onze projectmanagers de eerste analyse van de vertaal- of schrijfopdracht. De projectmanager werkt vervolgens nauw samen met de accountmanagers bij het opstellen van de uiteindelijke offerte.

Heeft u uw akkoord gegeven voor de opdracht, dan verzorgt de projectmanager de uitvoering. Hij of zij zorgt ervoor dat de juiste vertaler/reviewer of schrijver wordt geselecteerd, zet de benodigde bestanden uit en bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de opdracht.

Accountmanagement

Uw vaste contactpersoon bij L&L is in de meeste gevallen een van onze accountmanagers (ook projectmanagers kunnen deze rol vervullen). Een belangrijke taak van de afdeling Accountmanagement is: u en uw organisatie beter leren kennen. Alleen op die manier kunnen wij onze dienstverlening optimaal afstemmen op uw eisen en wensen.