Copywriting

Zoekt u bekwame tekstschrijvers voor uw marketinguitingen, zoals brochures, leaflets of uw website? De copywriters van L&L schrijven overtuigende teksten die de lezer in beweging brengen.

Briefing voor het schrijfproces

Copywriting begint met een briefing. Wij gaan met u in gesprek om duidelijkheid te krijgen over de volgende zaken:

  • Producten en doelgroepen
  • Het doel van de te schrijven teksten
  • Het medium (website, brochure, leaflet, …)
  • De gewenste toon en uitstraling

Wij leggen de resultaten van de briefing vast en stemmen dit verslag met u af. Kunt u zich volledig vinden in de briefing? Dan kan het schrijfproces beginnen.

Schrijfproces in vogelvlucht

Onze copywriters schrijven uw teksten aan de hand van de briefing. Gaat het om een korte tekst? Dan kunt u al heel snel een conceptversie van de volledige tekst verwachten. Als het gaat om grotere hoeveelheden tekst, bijvoorbeeld voor een website, dan ontvangt u een conceptversie van een vooraf afgesproken aantal pagina’s.

Wij vragen u vervolgens om de concepttekst te beoordelen en hier feedback op te geven. In het geval van een korte tekst ontvangt u hierna de definitieve versie. Bij grotere projecten gebruiken wij uw feedback om de briefing aan te passen, zodat ook de overige te produceren teksten voldoen aan uw verwachtingen. Om er absoluut zeker van te zijn dat dit het geval is, volgt altijd een laatste revisieronde na de eerste oplevering van de volledige tekst.

Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen.
Offerte aanvragen