Financiële vertalingen

Door onze expertise op het gebied van (technische) vertalingen en technische documentatie, weten we dat er in technische sectoren ook vaak financiële documenten vertaald moeten worden. L&L verzorgt graag uw financiële vertalingen, ook wanneer u zich niet in de technische industrie bevindt.

L&L helpt u internationaliseren met financiële vertalingen

Elke organisatie krijgt te maken met financiële documenten. Heeft u internationale stakeholders, investeerders of partners of is uw organisatie bezig met internationaliseren, dan zijn financiële vertalingen ook regelmatig terugkomende zaken. Denk aan balansen en begrotingen, resultaatrekeningen, risicoanalyses of financiële rapporten, aan jaarverslagen die ook aan deze internationale partners gepresenteerd moeten worden, of financiële persberichten, folders en brochures die ook naar het buitenland verstuurd moeten worden.

Kwaliteit & vertrouwelijkheid

Nauwkeurigheid en correctheid zijn karakteristiek voor financiële documenten en de vertaling ervan. Welk financiële document u ook wilt laten vertalen, L&L helpt u er graag bij. Ons uitgebreide, wereldwijde netwerk van gespecialiseerde native speakers bevat ook financiële vertalers en revisoren. Zij hebben uw doeltaal niet alleen als moedertaal, maar specialiseren zich ook in het financiële vakgebied en hebben kennis over uw sector. Die combinatie zorgt ervoor dat u altijd een vertaling krijgt die naadloos aansluit bij uw organisatie.

Daarnaast zorgt onze innovatieve vertaaltechnologie ervoor dat uw vertalingen altijd consistent zijn en terminologie van uw voorkeur bevatten. Natuurlijk voldoen onze financiële vertalingen altijd aan de gestelde (internationale) standaarden, zoals de International Financial Reporting Standards (IFRS). Zo bent u zeker van een foutloze vertaling die voldoet aan uw eisen en begrijpelijk is voor degenen waarvoor deze bedoeld is. Op deze manier combineren we complexiteit & begrijpelijkheid bij L&L.

We weten ook dat veel financiële documenten vertrouwelijk zijn. Daarom zijn al onze medewerkers en vertalers contractueel verbonden aan geheimhouding. Meer weten over onze kwaliteit en hoe wij omgaan met vertrouwelijkheid? Lees dan verder op onze pagina over onze kwaliteit & werkwijze.

Contact met L&L

Wilt u het partnerschap met L&L zelf ervaren? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij vertellen u graag over al onze mogelijkheden. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.