Hightech vertaling

Toonaangevende spelers in de hightechindustrie vertrouwen op L&L als het gaat om technische vertalingen en technical writing. Dat is niet voor niets. Wij leveren zeer ervaren vertalers en schrijvers die thuis zijn in de vaktechnologie van de sector. Zij zijn gewend om onder grote tijdsdruk te werken en leveren teksten van topkwaliteit.

Vertalen technische teksten

(Voor de vertaling van software en online help, zie de pagina softwarelokalisatie.)
Zoekt u vertalers die niet terugschrikken voor zeer complexe, technische teksten? Dan bent u bij L&L aan het goede adres. Wij beschikken over vertalers die afkomstig zijn uit de hightechindustrie, of die een gerichte opleiding op dit gebied hebben afgerond. Zij zijn goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied.

Wij maken bij het vertalen van uw teksten gebruik van geavanceerde vertaaltools, zoals terminologiedatabases en vertaalgeheugens. Een extra zekerheid dat uw vertaalde teksten voldoen aan de hoogste eisen. L&L vertaalt bovendien volgens een ISO-gecertificeerd kwaliteitssysteem. Dit betekent onder meer dat elke vertaling grondig wordt gecontroleerd door een reviewer met kennis van zaken.

Schrijven documentatie

In een hightechomgeving zijn goede gebruikersdocumentatie en productdocumentatie een absolute must. Dat lukt alleen als u beschikt over schrijvers die weten waar ze het over hebben.
De technical writers van L&L zijn als geen ander in staat om complexe materie snel te doorgronden. Dankzij hun technische kennis en ervaring zien zij snel de grote lijnen. Met behulp van de ISPRO®-methode van L&L brengen zij structuur aan in de informatie, maken een documentatieontwerp en schrijven vervolgens de documentatie.

De documentatie, die modulair wordt opgebouwd, wordt geschreven met behulp van speciale ondersteunende software. Dit heeft als voordeel dat de teksten compact kunnen blijven en dat tekstsegmenten kunnen worden hergebruikt. Bovendien wordt het vertalen van de teksten eenvoudiger en minder tijdrovend.

Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen.
Offerte aanvragen