Videoproductie door L&L Utrecht

Video is een uitstekend medium om uw bedrijf of diensten te presenteren, maar kan ook functioneren als handig hulpmiddel bij digitale gebruikersdocumentatie

Met bewegende beelden is het mogelijk om complexe handelingen ‘voor te doen’ aan de gebruiker. Vertaalbureau L&L Utrecht biedt producties aan voor instructieve en educatieve video’s, maar natuurlijk ook andere soorten videoproductie. Hieronder leest u meer over onze manier van videoproductie.

De kracht van een videoproductie

Mensen zijn van nature bijzonder ontvankelijk voor bewegende beelden en geluid. Als er op een website tekst, afbeeldingen en video staan, zal het overgrote deel van de bezoekers de video als eerste bekijken. Video is een zeer effectief communicatiemiddel dat onmiddellijk de aandacht trekt.

Een videoproductie maakt het mogelijk om grote hoeveelheden informatie uitnodigend en interactief over te brengen. Daarnaast is video veelzijdig. Een wervende film op uw website kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij sales-presentaties op beurzen.

De kracht van videoproducties kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. L&L produceert onder meer:

  • Promotiefilms, bijvoorbeeld voor advertentiedoeleinden
  • Bedrijfsfilms, voor op uw website of voor gebruik op beurzen
  • Recruitmentfilms, voor het informeren en overtuigen van uw (potentiële) kandidaten
  • Instructie- en trainingsfilms, voor het overzichtelijk maken van bedrijfsgerelateerde informatie en processen
  • Congresregistraties

Videoproductie op maat

Videoproductie is altijd maatwerk. U kunt kiezen uit verschillende typen video: animatie, filmregistratie, het gebruik van screen captures (schermopnames), of een combinatie hiervan. Vertaalbureau L&L Utrecht verzorgt desgewenst het hele proces voor u, van conceptontwikkeling en het schrijven van het script tot en met het afgemonteerde eindproduct. Uiteraard zal iedere stap in het videoproductie-proces uitsluitend uitgevoerd worden in overleg met u.

Overweegt u het gebruik van video? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Er is altijd meer mogelijk dan u denkt.

Voorbeeld van een videoproductie

Onderstaande videoproductie is gemaakt voor Smart Industry in Zuid-Holland. Dit betreft een animatie.

Wilt u meer informatie over onze videoproductie-diensten of een vrijblijvende kostenopgave ontvangen? Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen. U kunt uiteraard ook via andere manieren contact met ons opnemen.
Offerte aanvragen