Overige talen

We leveren onze vertalingen voornamelijk in het Nederlands-Engels, Nederlands-Frans, Nederlands-Duits, Nederlands-Spaans, Nederlands-Italiaans, Nederlands-Portugees en Nederlands-Chinees, of andersom. Maar dat betekent niet dat dat alles is wat we doen.

L&L levert namelijk vertalingen in elke taal en daarbij is niets ons te gek. Heeft uw organisatie een vertaling van het Noors naar het Hindi nodig? Van het Thai naar het Afrikaans? Van het Koreaans naar het Fries? Geen enkel probleem. Door onze jarenlange ervaring zijn we iedere taal, hoe ingewikkeld of uitzonderlijk ook, al eens tegengekomen. Daarom kunnen we voor elke taal en iedere talencombinatie, voor welke tekstsoort dan ook, een gespecialiseerde vertaler vinden.

De vertalers van L&L: alle talen, overal ter wereld

Onze vertalers vertalen stuk voor stuk naar hun moedertaal. Door onze constante en strenge selectie hebben we inmiddels ruim 3000 vertalers van over de hele wereld tot onze beschikking. Een grote en vooral gevarieerde groep, aangezien al deze vertalers hun eigen vakinhoudelijke expertise en ervaring hebben. Deze kennis en ervaring, gecombineerd met hun moedertaal, zorgt ervoor dat uw vertalingen altijd kloppen qua taal en inhoud en perfect aansluiten bij uw doelgroep.

Van de landbouwindustrie tot de maakindustrie en de IT: we vinden voor elke vertaalaanvraag en elke taalcombinatie altijd de beste gespecialiseerde vertaler. Op die manier zorgen we bij L&L altijd voor (technische) documentatie die overal ter wereld te gebruiken en te begrijpen is en combineren we taal & techniek. Maar dat is niet de enige kracht van de vertalingen van L&L. Het allerbeste resultaat is namelijk een combinatie van onze expertise met onze persoonlijke aanpak.

Het beste resultaat door partnerschap

Onze persoonlijke relatie met onze klanten zorgen ervoor dat hun behoeften, ambities en processen kennen. Dit helpt ons bij het selecteren van een gespecialiseerde vertaler die het beste bij u past en die de juiste kennis van uw vakgebied en terminologie heeft, hoe complex deze ook mag zijn.

Meer weten over onze focus op partnerschap en een persoonlijke aanpak? Lees dan meer over ons.

Vertalingen van en naar alle talen bij Vertaalbureau L&L Utrecht

Bij L&L heeft u altijd een vast contactpersoon die met u meedenkt en uw projecten persoonlijk begeleidt. Ook wanneer u zich niet in de technische industrie bevindt.

Neem contact op met onze medewerkers, zij vertellen u graag over alle mogelijkheden. Overtuigd van onze kracht? Dan kunt u ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling. We horen graag van u!