L&L Utrecht: vertaalbureau Frans-Nederlands

Een Frans vertaalbureau nodig voor uw vertaling Nederlands-Frans of Frans-Nederlands? De meeste Nederlanders vinden het Frans een moeilijkere taal dan Engels of Duits. Dat is eigenlijk vreemd, als je bedenkt dat het Frans eeuwenlang de lingua franca voor Europa is geweest.

Het Frans is zelfs een paar jaar, van 1810 tot 1813, een officiële voertaal geweest in Nederland. Toch is de kennis van het Frans uit die tijd grotendeels verloren gegaan. Het Frans is als internationale voertaal verdrongen door de nieuwe lingua franca, het Engels.

Vertaalbureau voor Frans-Nederlands en Nederlands-Frans

U kunt natuurlijk in het Engels communiceren met uw Franstalige relaties. Toch blijkt keer op keer dat mensen (en bedrijven) positiever reageren als zij worden aangesproken en aangeschreven in hun eigen taal. Bovendien stelt de Franse overheid het Frans in vele gevallen verplicht. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingsteksten, gebruiksaanwijzingen en internationale contracten. Franse vertalingen zijn dus niet alleen handig wanneer u op de Franse markt actief bent, maar soms dus ook noodzakelijk.

Frans vertaalbureau L&L maakt het u gemakkelijk. Wij leveren uitstekende vertalingen Frans-Nederlands en vertalingen Nederlands-Frans voor elk vakgebied. Met korte levertijden, deskundige vertalers en de degelijke kwaliteitsbewaking van Frans vertaalbureau L&L wordt de communicatie met uw Franstalige relaties een stuk eenvoudiger. En natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om van of naar andere talen te vertalen in combinatie met het Frans.

Frans vertaalbureau met savoir-faire

Wilt u een ingewikkelde tekst met veel vaktermen van of naar het Frans laten vertalen? Frans vertaalbureau L&L biedt gespecialiseerde vertalers met elke gewenste expertise. Ook voor het vertalen van uw website, medische vertalingen, technisch vertalen of het vertalen van een document kunt u bij ons terecht.

Wij werken met meer dan 3.000 vertalers wereldwijd, waarvan een groot deel van het Nederlands naar Frans of van het Frans naar Nederlands vertalen. Daardoor kunnen wij voor elke talencombinatie en elk vakgebied vertalingen van hoge kwaliteit leveren. Dat grote bestand van vertalers heeft nog meer voordelen. Vereist uw opdracht bijvoorbeeld grote spoed? Dan zetten wij zo nodig meerdere vertalers tegelijkertijd aan het werk.

L&L: gecertificeerd Frans vertaalbureau

Niet alleen is onze werkmethode flexibel en afgestemd op uw behoeften, ook zorgen wij ervoor dat uw vertalingen van en naar het Frans van hoge kwaliteit zijn. Niet voor niets is ons vertaalbureau  ISO 9001 en ISO 17100-gecertificeerd. Deze certificaten dienen als bewijs voor onze open en transparante dienstverlening en solide projectmanagement-methode.

 Lees hier meer over hoe vertaalbureau L&L Franse vertalingen van hoge kwaliteit levert.
Kwaliteit bij L&L

Service op maat

Elke vertaling is uniek. Prijsbepalende factoren zijn onder meer: het aantal woorden, het vakgebied, de complexiteit van de tekst en de gewenste deadline. U ontvangt bij Frans vertaalbureau L&L daarom altijd een maatwerkofferte voor uw opdracht. Wanneer u bij ons een vertaling Frans-Nederlands of een vertaling Nederlands-Frans aanvraagt, hebt u onze duidelijke offerte binnen enkele uren in huis.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de vertalingen Frans-Nederlands en Nederlands-Frans? Neem contact op met onze accountmanagers op ons kantoor in Utrecht. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden binnen ons Frans vertaalbureau.

Wilt u meer informatie over ons Frans vertaalbureau of een vrijblijvende kostenopgave ontvangen? Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen. U kunt uiteraard ook via andere manieren contact met ons opnemen.
Offerte aanvragen