Vertaling overige talen

U kunt bij vertaalbureau L&L terecht voor vertalingen vanuit en naar: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees en Chinees. Maar daar houdt het niet mee op. Vertaalbureau L&L levert professionele vertalingen voor vrijwel iedere talencombinaties. Dus ook, om maar wat te noemen, van het Noors naar het Hindi, of van het Thai naar het Afrikaans.

Duizenden vertalers

Niet elke vertaler kan voor L&L werken. Wij stellen strenge eisen aan onze vertalers. Een taalgerelateerde opleiding op hbo- of academisch niveau is een eerste vereiste. Voordat een vertaler kan worden ingeschreven bij L&L, moet deze slagen voor een vertaaltest. Daarnaast geven wij voorrang aan vertalers met aantoonbare vakinhoudelijke kennis of ervaring. Wij hebben bijvoorbeeld veel juristen, medici, technici en ICT’ers in dienst als vertaler. Ook goed om te weten: een vertaler vertaalt bij vertaalbureau L&L uitsluitend naar zijn of haar moedertaal.

Dankzij continue en gerichte selectie beschikken wij inmiddels over een bestand van meer dan 3.000 professionele vertalers wereldwijd. Een grote en gevarieerde groep, waardoor wij vertaaldiensten kunnen aanbieden voor vrijwel alle talencombinaties én vakgebieden – ook de zeer specialistische vakgebieden.

De zekerheid van kwaliteit

Wanneer u werkt met vertaalbureau L&L, dan weet u zeker dat uw vertalingen professioneel worden uitgevoerd. Dat merkt u al vanaf het eerste contact met uw accountmanager bij L&L. Wij maken heldere afspraken over de uitvoering en de levering van uw opdrachten – en daar houden wij ons aan.

Vertaalbureau L&L beschikt over een ISO 9001-certificering voor de kwaliteitsprocedures en het kwaliteitsbeheersysteem. Daarnaast zijn onze vertaalprocedures gecertificeerd volgens NEN 15038, de Europese kwaliteitsnorm voor vertaalbureaus. Deze certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd en herbevestigd door externe, onafhankelijke auditors.

Service op maat

Hoe beter wij u en uw organisatie leren kennen, hoe beter wij onze dienstverlening kunnen afstemmen op uw specifieke behoeften. Vertaalbureau L&L streeft daarom altijd naar langdurige, waardevolle zakelijke verbintenissen. U hebt een vaste contactpersoon bij L&L (meestal is dit de accountmanager), die goed op de hoogte is van uw eisen en wensen.

Voor elke opdracht ontvangt u een heldere offerte op maat. Hebt u vragen of opmerkingen over de uitvoering van een opdracht? Laat het weten aan uw contactpersoon. Wij stellen alles in het werk om u optimaal van dienst te zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de vertaal- en schrijfdiensten van L&L. Neem contact op voor een goed gesprek en vrijblijvend advies.

Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen.
Offerte aanvragen