Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) zorgt ervoor dat uw website beter wordt gevonden op internet. L&L optimaliseert uw website met een compleet pakket SEO-services.

Zoekmachineoptimalisatie is Google-optimalisatie

In Nederland is Google veruit de grootste zoekmachine: maar liefst 95% van de Nederlandse internetgebruikers zoekt via Google (cijfers Q1 2013). Dit percentage is voor de rest van Europa niet veel lager: bijna 93% van de Europeanen gebruikt Google als standaard zoekmachine. Hoewel Google de gebruikte zoekmethodes geheim houdt, is het wel degelijk mogelijk om de Google-score van uw website sterk te verbeteren met SEO.

SEO op inhoud en techniek

Voor een goede score in Google is het belangrijk dat uw website op verschillende aspecten goed ‘scoort’. Op welke zoekwoorden wilt u graag gevonden worden? Deze zoekwoorden moeten overal terugkomen op uw website: in de tekstuele inhoud van de pagina’s, maar ook in de kopjes op deze pagina’s, in de zogenaamde ‘metagegevens’ en in de technische elementen van de site.

Google kijkt echter ook naar de kwaliteit van de teksten op uw site. Als een zoekwoord te vaak voorkomt, het zogenaamde ‘spammen’ van zoekwoorden, zou Google de score kunnen verlagen.

Daarnaast gaat Google na hoe vaak anderen naar uw site verwijzen. Als websites met een hoge Google-score naar uw site verwijzen, heeft dit een positieve invloed op uw eigen score.

SEO door L&L

Wilt u dat uw website hoger eindigt in de zoekresultaten van Google? Wij helpen u graag. Samen met u gaan we na wat de beste zoekwoorden zijn in uw situatie. Vervolgens analyseren wij uw website aan de hand van die zoekwoorden. Uit deze analyse volgt de beste aanpak voor SEO op uw website. De mogelijkheden zijn onder meer:

  • Herschrijven en optimaliseren webteksten
  • Optimalisering van de plaatsing van zoekwoorden (bijvoorbeeld: kopjes, paginatitels, etc.)
  • Optimaliseren van de metagegevens van uw website (metadescriptions, ALT-teksten, keywords, URL’s)
  • Technische optimalisatie: het verhelpen van fouten in de onderliggende HTML, gebroken links, ontbrekende afbeeldingen etc.

Wilt u meer weten over SEO voor uw website? Neem dan nu contact op met L&L. Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen.
Offerte aanvragen