Technische vertalingen

Sinds onze oprichting in 1983 combineren we onze technische kennis met onze vertaalexpertise. De focus kwam al snel op techniek te liggen, en dat is nooit veranderd. Als technisch vertaalbureau voelen ons daardoor thuis in elke technische industrie, van de maritieme industrie tot de landbouwindustrie. En hoewel de documentatie en vertaalvragen in deze technische industrieën vaak complex zijn, is dat voor L&L geen enkel probleem. Want daar waar het complex wordt, wordt onze kracht écht duidelijk.

Meer weten over onze geschiedenis? Lees dan meer over ons.

De technische vertalingen van L&L

We specialiseren ons in, met name technische, vertalingen voor verschillende sectoren, waaronder deze industrieën:

De expertises van technisch vertaalbureau L&L

We combineren onze expertise met een persoonlijke aanpak. Dit maakt ons de perfecte partner op het gebied van:

Technisch vertaalbureau L&L: partner in technische vertalingen

Onze vertalingen zijn altijd en overal ter wereld te gebruiken en te begrijpen. Zo verbinden we taal & techniek en complexiteit & begrijpelijkheid. Dat onze focus op techniek ligt, betekent niet dat onze dienstverlening daar stopt. L&L verzorgt bijvoorbeeld ook juridische en financiële vertalingen.

Laten we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen. We geven altijd de voorkeur aan persoonlijk contact. Onze medewerkers vertellen u graag over al onze mogelijkheden.

Direct een vrijblijvende offerte voor uw technische vertaling aanvragen? Dat kan ook. We gaan dan zo snel mogelijk voor u aan de slag.