Algemene vertaling

Vertalen is ons vak. Een vak dat wij uiterst serieus nemen. Onze vertalers besteden de grootste zorg aan de vertaling van uw teksten. Elke vertaling wordt gegarandeerd gecontroleerd door een deskundige revisor. En dat merkt u aan het resultaat.

Elke tekst is anders: het onderwerp, het vakgebied, het taalgebruik… Uw wordt daarom eerst geanalyseerd voordat wij deze aan een vertaler geven. Pas daarna bepalen we wie uw tekst gaat vertalen. Wij selecteren altijd de vertaler die het meest geschikt is voor uw tekst. Hierbij kijken we uiteraard naar de vereiste talenkennis, maar vooral ook naar de andere aspecten van de tekst.

U mag het zeggen

Wij vertalen uw teksten volgens uw eisen en wensen. Wilt u een exacte vertaling, waarin geen detail verloren mag gaan? Of is het juist belangrijk dat de vertaalde tekst ‘lekker weg leest’? Of iets ertussenin? Wij zorgen voor een passende vertaling, of dit nu naar het Engels, Frans of Portugees is.

Vertalers in alle soorten en maten

L&L biedt vertalers voor vrijwel alle talencombinaties en vakgebieden. Wij werken met meer dan drieduizend professionele vertalers, die naast hun talenkennis ook beschikken over kennis en ervaring in andere vakgebieden. Hierdoor kunnen wij altijd de beste vertaler selecteren voor de vertaling van uw teksten.

Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen.
Offerte aanvragen