Bouwkundige vertaling

Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk of de bouw van een treintunnel, alle projecten in de bouw en de civiele techniek beginnen en eindigen met een stevige hoeveelheid documentatie. L&L levert technisch auteurs en technisch vertalers met verstand van deze sector. Zij kennen de vakterminologie en spreken uw taal.

Vertalen en terminologie

Wilt u de montage-instructies voor een gasinstallatie laten vertalen? Een bouwbestek voor een nieuw kantoorpand? Wij leveren vertalers die de technische terminologie van de bouwsector goed kennen. Elke vertaling wordt standaard gecontroleerd door een tweede vertaler of reviewer met dezelfde specialistische kennis. Onze ISO 9001-gecertificeerde kwaliteitscontrole is een verdere garantie voor uitstekende vertalingen.

Schrijven documentatie

L&L is al sinds jaar en dag de vaste communicatiepartner voor diverse grote bouwondernemingen, projectontwikkelaars en overheden. Onze technical writers hebben dan ook een brede kennis opgebouwd over alle aspecten van de bouwsector. Dit heeft grote voordelen. U hoeft een technical writer van L&L niet in te werken. Onze schrijvers zijn getraind in het zelfstandig verzamelen en ordenen van alle beschikbare informatie. Met een zeer gestructureerde aanpak en geavanceerde software-ondersteuning produceren zij adequate documentatie.

Wilt u meer weten over de inzet van professionele technical writers voor uw bouwonderneming? Aarzel niet en neem contact op met een van onze accountmanagers. Zij vertellen u graag meer over de diensten van L&L voor de bouw en civiele techniek.

Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen.
Offerte aanvragen