Document vertalen

U wilt een document laten vertalen? Vertaalbureau L&L vertaalt alle soorten teksten, van en naar elke gewenste taal. Wanneer wij teksten voor u vertalen, kunt u rekenen op:

  • Vertalers met verstand van uw eigen vakgebied
  • Levering binnen de afgesproken termijn
  • Revisie van uw vertaling door een deskundige revisor
  • ISO-gecertificeerde kwaliteitsbewaking
  • Uitstekende service en een persoonlijke benadering

Wij vertalen voor uw vakgebied

Uw document wordt bij vertaalbureau L&L niet door de eerste de beste vertaler vertaald. Al onze vertalers hebben een taalopleiding op hbo-niveau of hoger afgerond. Maar een taalopleiding is lang niet altijd voldoende. Daarom werken wij zoveel mogelijk met vertalers die – naast hun talenkennis – beschikken over andersoortige werkervaring. Bijvoorbeeld als arts, ingenieur of softwareontwikkelaar.

Zodra wij uw aanvraag ontvangen, gaan wij op zoek naar de juiste vertaler. Met meer dan 3.000 vertalers wereldwijd lukt het altijd om een vertaler te vinden die beschikt over kennis van uw vakgebied en de juiste talen beheerst, of dit nou het Engels, Duits, Spaans of Portugees is.

Goed om te weten: onze vertalers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal.

Document vertalen: het voordeel van kwaliteit

Hoeveel zekerheid wilt u over de kwaliteit van de geleverde vertaling? We zetten het voor u op een rijtje. Wij werken met gespecialiseerde vertalers. Zij kunnen uw document vertalen met behulp van de modernste vertaalsoftware. Elke vertaling wordt gecontroleerd door een vakkundige revisor. De voortgang en de planning worden scherp in de gaten gehouden door onze ervaren projectmanagers.

U ziet het: wij zetten alles op alles om u de beste vertalingen te leveren. Maar dat is nog niet alles. Naast een ISO 9001-certificering voor onze procedures en systemen voor kwaliteitsbewaking is L&L ook gecertificeerd volgens ISO 17100, de internationale kwaliteitsnorm voor vertaalbureaus.

L&L: Service op maat

Wij stemmen onze dienstverlening optimaal af op uw wensen. U ontvangt voor elke opdracht een maatwerkofferte van ons. U hebt bij vertaalbureau L&L een vaste contactpersoon, die ervoor zorgt dat uw opdrachten op de juiste manier worden uitgevoerd.

Wij hechten grote waarde aan duurzame zakelijke relaties. Voor u als klant heeft dit vele voordelen. Wanneer wij regelmatig opdrachten voor u doen, leren wij u en uw organisatie steeds beter kennen. Met als resultaat: service op maat, die perfect aansluit op uw eigen bedrijfsvoering.

Een ander voordeel van een langdurige zakelijke verbintenis met vertaalbureau L&L: wij slaan alle vertaalde documenten en voorkeursterminologie op in klantspecifieke vertaalgeheugens. Hierdoor kunnen uw vertalingen in een kortere doorlooptijd worden uitgevoerd. Bovendien weet u zeker dat uw teksten consistent vertaald worden en dat de juiste terminologie wordt gebruikt.

Offerte aanvragen

Neem contact op met uw accountmanager bij L&L voor meer informatie over onze vertaaldiensten.

Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen voor het vertalen van uw document.
Offerte aanvragen