Luchtvaart vertaling

Veiligheid is een belangrijk issue in de luchtvaart. Nationale en internationale overheden en instanties leggen strenge eisen op aan luchtvaartmaatschappijen. Vastlegging is een onmisbaar onderdeel van elk veiligheidssysteem. Er is dan ook geen enkele sector waar zoveel technische documentatie wordt geproduceerd: manuals, checklists, onderhoudsvoorschriften en veiligheidsrapportages.

Vertalen met hoge kwaliteitsstandaards

De vertalingen van L&L voor de luchtvaart voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden. Om te beginnen selecteren wij vertalers met diepgaande kennis van de terminologie die wordt gebruikt in de luchtvaart. Bovendien wordt elke vertaling grondig gecontroleerd door een reviewer – ook weer een professional met kennis van de luchtvaartterminologie.

Een andere waarborg voor kwaliteit is het gebruik van de modernste CAT-softwaretools (Computer-Aided Translation) voor het vertalen van uw teksten. Een voorbeeld van zo’n tool is een terminologiedatabase, ook wel termbase genoemd. Hierin leggen wij de vertalingen voor terminologie vast. Als een vertaler een bepaalde term tegenkomt in een tekst, geeft de termbase automatisch de juiste vertaling voor deze term.

Tot slot is het goed om te weten dat de kwaliteitsbewaking van L&L is gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001-standaarden.

Schrijven documentatie

Zoekt u gekwalificeerde technical writers voor het schrijven van gebruikersdocumentatie voor de luchtvaart? Wij leveren ervaren schrijvers die – dankzij opleiding of werkervaring – thuis zijn in de taal van de luchtvaarttechniek. Zij zijn gewend om zeer gestructureerd te werken en kennen het belang van veiligheid in de luchtvaart. Met een technical writer van L&L in uw team bent u verzekerd van correcte, adequate documentatie.

Wilt u meer weten over onze taaldiensten voor de luchtvaart? Neem contact op met een van onze accountmanagers. Wij vertellen u graag meer over onze referenties en eerdere projecten die wij hebben uitgevoerd voor opdrachtgevers in de luchtvaartsector.

Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen.
Offerte aanvragen