Security

Security redt levens. Of het nu gaat om brandbeveiliging binnen multinationals, toegangsmanagement op luchthavens of alarmsystemen voor de zakelijke en particuliere markt: het is van groot belang dat de veiligheid niet in het geding komt. Security leeft meer dan ooit. Er ontstaan voortdurend nieuwe, steeds geavanceerdere technologieën. Securitytoepassingen spelen daarop in. Innovatie is dus aan de orde van de dag in de securitybranche.

L&L vertaalt sinds jaar en dag documentatie voor (inter)nationale bedrijven in deze sector. Daardoor hebben we de kennis en ervaring die nodig zijn om de met name technische vertalingen vakkundig en professioneel uit te voeren. Wij weten wat er leeft in uw wereld.

Hierna geven we een aantal voorbeelden van vakgebieden waarin we onze sporen hebben verdiend. Ook als uw werkzaamheden niet in deze categorieën vallen, staan we natuurlijk graag voor u klaar!

Brandbeveiliging

Hoewel vuur onmisbaar is, brengt het ook veel gevaren met zich mee. Gelukkig zijn er tal van producten voor brandpreventie, -detectie, en -bestrijding die onze leefomgeving zo brandveilig mogelijk maken. Voorbeelden hiervan zijn brandmeldinstallaties, videobewaking, detectiesystemen, en toepassingen die het zuurstofgehalte in de lucht regelen.

L&L werkt intensief samen met bedrijven in Europa en Amerika die dit type producten ontwikkelen. Wat wij doen? Het schrijven van handleidingen, softwarelokalisatie en het vertalen van marketingmaterialen als brochures en catalogi. Onze vertalers hebben een achtergrond op het gebied van brandveiligheid en spreken de taal van uw vak.

Hardware

In de beveiligingsbranche wordt veel gebruikgemaakt van hardware. Denk aan hang- en sluitwerk, wandlezers, lockers, dragers en inbraakalarmsystemen.

L&L kan u ondersteunen bij het vertalen van de bijbehorende documentatie. Wij hebben ervaring met het vertalen van onder andere handleidingen, online help, product data sheets en material safety data sheets. Met onze CAT-tools (computer-assisted translation) kunnen we terminologie voor u vastleggen en ervoor zorgen dat uw teksten consistent worden vertaald.

Software

Een groot deel van de hardware die hierboven is genoemd, wordt aangestuurd door software. Dit is bijvoorbeeld het geval bij toepassingen voor toegangscontrole en traffic management, maar natuurlijk ook op het gebied van brandbeveiliging en cybercrimebestrijding. Vaak wordt deze software internationaal gebruikt.

L&L vertaalt zowel de software zelf (de GUI content) als de bijbehorende documentatie. Ook lokaliseren we de vertalingen, zodat ze begrijpelijk en passend zijn voor de cultuur van het land waarin ze op de markt worden gebracht. Dat is een vak apart, maar voor onze vertalers is dat geen enkel probleem. In onze ervaring zijn softwarevertalingen vaak deadlinegevoelig.

Onze projectmanagers zijn hieraan gewend en stellen samen met u een passende projectplanning op. Dankzij onze language engineers kunnen we met alle voorkomende bestandsformaten uit de voeten.

Voor al uw vragen over vertaalwerkzaamheden binnen de securitysector: bel met onze accountmanagers op 030 2090 410.

Klik op de onderstaande knop om direct een offerte aan te vragen.
Offerte aanvragen